Welkom op de site van InkForever-tattoo

Inkforever-tattoo is een kleine gezellige tattoo shop gevestigd in Deventer tegenover het winkelcentrum "De Boreel ".

Danielle heeft Inkforever-tattoo opgezet vanuit passie voor de tattoo. Er worden allerlei stijlen gezet en geheel naar de wens van u als klant. Inkforever-tattoo geeft u de huiselijke sfeer, wat rust geeft tijdens het zetten van de tattoo, maar ook dat u een prettig gevoel krijgt bij het binnen lopen van de shop.

Kleine ontwerpen kunnen ( mits er tijd is ) terplekke voor u getekend worden voor grotere ontwerpen is iets meer tijd nodig. U kunt met uw eigen ideen uiteraard gewoon binnenlopen. Alles wordt gedaan in overleg.
Natuurlijk worden ook de nodige tips gegeven, want een tattoo zet je niet zomaar even.

U kunt zo binnen lopen voor uw vragen en het maken van een afspraak. Ivm de drukte kan het zijn dat u niet direct een tattoo kunt laten zetten mocht er de betreffende dag toch nog ergens een plekje open staan kunt u alsnog bij mij terecht.Tijdens de openingstijden ben ik altijd bereikbaar middels telefoon of mail. Omdat Inkforever-tattoo alleen door mij gerund wordt kan het voorkomen dat u heel even zult moeten wachten hiervoor alvast mijn dank...

Dus heeft u een idee of een vraag aarzel niet en kom gerust eens aan!!!! Ik neem alle tijd voor u wat nodig is.

              

Openingstijden ;

maandag t/m vrijdag : 10.00 uur - 17.00 uur.

Zaterdag : 10.00 uur - 13.00 uur .  

Gezien de flexibiliteit kan het zijn dat de shop eerder open is en later sluit.

!!!! vanaf 20 augustus t/m 2 september is de shop gesloten !!!!

 

Afspraken ,tekeningen en prijsopgaves worden niet gegeven via mail of telefoon.Tevens worden er geen tekeningen meer gemaakt voordat er een afspraak is ingepland.

06 -13663389.