Huisregels van InkForever-tattoo:

 1. InkForever-tattoo werkt op afspraak. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gerust binnen lopen.
 2.  Bij het maken van een afspraak wordt er een aanbetaling gevraagd ,deze aanbetaling wordt verrekend na het zetten van de tattoo. Bij het niet na komen van de gemaakte afspraak bent u de aanbetaling kwijt, mits u van tevoren ( door ziekte etc..) afbeld en een nieuwe afspraak maakt.
 3.  Voor het laten maken van een ontwerp wordt er ook een aanbetaling gevraagd. Dit bedrag wordt later met het zetten van uw tattoo verrekend. Wilt u niet meer, dan bent u de aanbetaling kwijt. Wel kan het ontwerp altijd nog aangepast/geperfectioneerd worden met de afspraak voor het zetten.
 4. Het is niet toegestaan om in de shop te roken er is buiten de shop gelegenheid om te roken.
 5.  Er worden geen tattoo's gezet als er sprake is van alcohol en/of drugs gebruik.Als er bij de afspraak blijkt dat er sprake is van gebruik, vervalt de afspraak en bent u de eventuele aanbetaling kwijt.
 6. InkForever-tattoo behoud zich ten alle tijden het recht om iemand te weigeren voor behandeling of om iemand uit de shop te verwijderen.
 7. Er worden geen tattoos gezet bij personen onder de 16 jaar.
 8.  Als u nog geen 18 jaar bent (en u wilt een tattoo), dan moet u een ouder/voogd meenemen en dan samen het toestemmingsformulier invullen.Ook is de ouder/voogd aanwezig bij het zetten van de tattoo.Bij twijfel over de leeftijd kan InkForever-tattoo u altijd om uw identiteitskaart vragen.
 9.  Iedereen, ongeacht leeftijd, moet bij de eerste tattoo een toestemmingsformulier invullen.
 10.  Er worden geen tattoos gezet op geslachtsdelen en er worden geen racistische leuzen en/of tekens gezet.
 11. Speciaal ontworpen tekeningen door InkForever-tattoo of een eigen tekening, worden maar 1x gezet.
 12.  Een afspraak kunt u tot 24 uur van te voren kosteloos verzetten.Komt u niet of wilt u niet meer, dan bent u de aanbetaling kwijt.
 13. Het eventueel bijwerken van de tattoo (mits dit nodig is) moet gebeuren na 4 weken en binnen 1 maand na genezingsperiode van de tattoo .Graag na 1 a 2 weken doorgeven of het bijgewerkt moet worden, dan is het meestal al te zien en kan er al een afspraak ingepland worden voor het bijwerken.Het bijwerken in die tijd is gratis. Daarna zijn de kosten voor u zelf.
 14.  Het verzorgen van de tattoo is uw eigen verantwoording en de richtlijnen voor de verzorging krijgt u van InkForever-tattoo mee.
 15. Er mogen GEEN foto's gemaakt worden van onze tekeningen en schetsen.
 16. Er mogen niet meer dan 2 mensen mee naar de werkplek, dit omdat het te druk kan worden voor zowel de artiest als voor de klant.